Η Air France εγκαινιάζει τις πρώτες πτήσεις με Boeing 787: Επιτυχής η πτήση-τεστ




Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, η Air France γιόρτασε τις πρώτες πτήσεις του νέου της Boeing 787 με τέσσερα δρομολόγια που έγιναν στην Γαλλία, σε περιοχές – αξιοθέατα της χώρας.

Για αυτές τις μοναδικές πτήσεις, η Air France δημιούργησε ένα πολύ ιδιαίτερο πρόγραμμα προσφέροντας στους πελάτες της και τους λάτρεις της αεροπορίας μια αξέχαστη εμπειρία. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι επιβάτες που συμμετείχαν σε αυτό το ξεχωριστό γεγονός απόλαυσαν τα Κορυφαία της Air France μέσα στις νέες καμπίνες, όπου τους προσφέρθηκε ένα ειδικά διαμορφωμένο γεύμα που συνοδευόταν από σαμπάνια. Κατά τη διάρκεια της πτήσης δημιουργήθηκε ένα μικρό φιλμάκι και σε όλους τους επιβάτες προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα με τα χρώματα του Dreamliner της Air France.

To Boeing 787 της Air France παίρνει πόζα για τους επιβάτες του

Η ένταξη ενός νέου αεροσκάφους στον στόλο της Air France είναι ένα σημαντικό γεγονός για την ιστορία της εταιρείας. Πιστή στην γαλλική κουλτούρα, η Air France γιόρτασε την άφιξη του πρώτου της  Boeing 787 περιστοιχισμένη από ταλαντούχους καλλιτέχνες. Ο πρώτος, ο γνωστός φωτογράφος Sacha Goldberger, έπαιρνε ιδιαίτερες φωτογραφίες των επιβατών έξω από το αεροσκάφος. Τους αποθανάτισε πριν την επιβίβασή τους σε αυτό, παρουσιάζοντάς τους σαν ήρωες μπροστά από το Dreamliner.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: