Γενεύη: Σε εξέλιξη η Διάσκεψη για την Κύπρο, ο Αναστασιάδης είδε τον Γ.Γ. του ΟΗΕ




ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Ξεκίνησε στη Γενεύη η Διάσκεψη για την Κύπρο.

Ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, σε ανάρτησή του στο twitter, δημοσιεύει φωτογραφία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη να συνομιλεί με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου πριν την έναρξη της Διάσκεψης.

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συναντάται αυτή την ώρα στο Παλάτι των Εθνών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Αυτό αναφέρει ανάρτηση των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη, μαζί με σχετική φωτογραφία.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Στο Παλάτι των Εθνών, στη Γενεύη, έφθασε πριν από λίγο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η κυπριακή αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει στη Διάσκεψη για θέματα ασφάλειας και εγγυήσεων.

Λίγο νωρίτερα έφθασε και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Η Διάσκεψη για την Κύπρο, όπου θα συζητηθεί το θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων, είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 11.15 το πρωί τοπική ώρα Γενεύης (12.15 ώρα Κύπρου).

Στο Παλάτι των Εθνών έφθασε πριν από λίγο και ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Έντονο είναι το ενδιαφέρον για κάλυψη της Διάσκεψης για την Κύπρο, στη Γενεύη, καθώς από το πρωί πάρα πολλοί δημοσιογράφοι, τόσο από Κύπρο, όσο και από διεθνή ΜΜΕ βρισκόταν στο Παλάτι των Εθνών για να καλύψουν το γεγονός.

Οι “Αυτού Εξοχότητες”…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: