Χωρίς Σπανούλη ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό στην Euroleague




Χωρίς τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη, θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός, στις 6 Ιανουαρίου στο ΣΕΦ. Η … κακοδαιμονία δεν έχει τέλος στην ομάδα του Πειραιά, αφού μετά τους Ντάνιελ Χάκετ (χάνει το υπόλοιπο της σεζόν), την απουσία των Γιώργου Πρίντεζη και Δημήτρη Αγραβάνη χάνει και τον Kill-Bill για διάστημα δέκα ημερών.

Ο διεθνής γκαρντ των «ερυθρολεύκων» υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία σήμερα, μετά τον τραυματισμό του στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Φενερμπαχτσέ στο ΣΕΦ προχθές (29/12).
Ο Λαρισαίος γκαρντ επέστρεψε και αγωνίστηκε στο β΄ μέρος έχοντας σημαντική συνεισφορά στην επικράτηση με 71-62 επί της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, τη 10η νίκη στις πρώτες 15 αγωνιστικές του πρώτου γύρου της α΄ φάσης στη Euroleague.

O Σπανούλης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν εστία μυϊκής θλάσεως στον μεγάλο προσαγωγό ΑΡ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κατατείνουν σε δεκαήμερη απουσία, κάτι που σημαίνει πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον αρχηγό του Ολυμπιακού για το ντέρμπι των «αιωνίων» της 16ης και πρώτης αγωνιστικής του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ, όταν η ομάδα του Πειραιά θα διεκδικήσει την 6η διαδοχική νίκη της επί του Παναθηναϊκού.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: