Το τερμάτισε ο Τράμπ: Επιτίθεται με αφορμή κριτική για το φαγητό του εστιατορίου του




Μια βιτριολική κριτική σε βάρος ενός εστιατορίου ιδιοκτησίας του Ντόναλντ Τραμπ που βρίσκεται στον ουρανοξύστη Τραμπ και δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του περιοδικού Vanity Fair, προκάλεσε το μένος του μεγιστάνα, ο οποίος αντέδρασε με δριμύτητα σήμερα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

«Το Trump Grill είναι ενδεχομένως το χειρότερο εστιατόριο των ΗΠΑ» έγραψε η Τίνα Νγκούγιεν, η οποία δεν είναι κριτικός γαστρονομίας, αλλά πολιτική συντάκτρια στο Vanity Fair.

Το εστιατόρια βρίσκεται στο υπόγειο του ουρανοξύστη του Τραμπ και είναι πλήρως διακοσμημένο με ιταλικό ροζ μάρμαρο.
Γεμίζει καθημερινά από τουρίστες. Οι τιμές του θεωρούνται προσιτές σε σχέση με τη συνοικία που βρίσκεται. Ένα μενού τριών πιάτων, που περιλαμβάνει ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο τιμάται 28 δολάρια.

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε χθες, η δημοσιογράφος περιγράφει το γεύμα της, μαζί με άλλους συνδαιτημόνες της, ως «μια φθηνή εκδοχή της χλιδής».

Η δημοσιογράφος χλευάζει την σύνθεση του μενού και τα πιάτα που προτείνονται, σύμφωνα με την ίδια, στόχος των οποίων είναι «να εντυπωσιάσουν τους πελάτες», αναμειγνύοντας πολλές φορές ασυμβίβαστα μεταξύ τους συστατικά.

Η σάλτσα σόγιας συνδυάζεται με το λάδι τρούφας, ενώ το χούμους με τη ρικότα.
Κρέας κακής ποιότητας, παραψημένο, πατάτες τηγανιτές που δεν τρώγονται, επιδόρπια που δεν έχουν αποψυχθεί, κοκτέιλ που δεν τα χωρά ο νους.

Η Τίνα Νγκούγιεν ένιωθε πως έτρωγε «τα υπολείμματα του γεύματος ενός εύπορου άνδρα».

Ο Ντόναλντ Τραμπ φυσικά δεν άργησε να απαντήσει στο καυστικό άρθρο.

Αν και δεν αναφέρθηκε άμεσα στην κριτική, καταφέρθηκε με σφοδρότητα κατά του Vanity Fair με μήνυμά του στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

«Είδε άραγε κάποιος τις κακές πωλήσεις του Vanity Fair;» έγραψε.

«Μεγάλη πτώση, μεγάλη ανησυχία, θάνατος! O (διευθυντής έκδοσης του περιοδικού) Γκρέιντον Κάρτερ δεν έχει κανένα ταλέντο, πρέπει να απολυθεί!».

15/12/2016 20:16
ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP
Νέα Υόρκη, United States

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: