Φοβούνται να ασκήσουν κριτική στις στυλιστικές επιλογές της Μελάνια Τραμπ




Όχι την ίδια την Μελάνια. Τους οπαδούς του Ντόναλντ. Φοβούνται. Ο έρωτας του κόσμου της μόδας με τις Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ είναι παλιά ιστορία. Και είναι δυνατός. Όμως, αυτή τη φορά, οι μόδιστροι είναι αναποφάσιστοι για το αν θέλουν να «ντύσουν» την καινούργια Πρώτη Κυρία.

Οι μπλόγκερς της μόδας δηλώνουν ότι φοβούνται να κριτικάρουν το στυλ της Μελάνια Τραμπ όταν θα βαδίσει στο Κόκκινο Χαλί (στον Λευκό Οίκο). Λόγω της ενδεχόμενης αντίδρασης των υποστηρικτών του συζύγου της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσαν σε εκπομπή του Q&A Café, οι γνωστοί για τη «φαρμακερή» γλώσσα τους fashion bloggers Τομ Φιτζέραλντ και Λορένζο Μάρκεζ θυμήθηκαν τις μέρες που κριτίκαραν τη λάθος στιλιστική επιλογή της Μισέλ Ομπάμα τις πρώτες μέρες προεδρίας του Μπάρακ.

«Δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε το ίδιο με την Μελάνια, χωρίς να βάλουμε σε κίνδυνο τις δουλειές μας. Οι ορδές θα πέσουν πάνω μας» είπαν στην οικοδέσποινα της εκπομπής Κάρολ Τζόιντ. «Δεν είναι ότι τον φοβάμαι, τους οπαδούς του φοβάμαι. Στρώνουν στο κυνήγι όσους είναι αιρετικοί. Και την αγαπούν. Είναι, τώρα, η βασίλισσά τους. Άρα, αν πούμε “είναι κακόγουστη” ή “το στρίφωμα δεν ήταν στο σωστό ύψος” ή οτιδήποτε άλλο…»

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: