Έγκλημα πάθους η δολοφονία Αμοιρίδη: Η αστυνομία θεωρεί ύποπτη την σύζυγο και τον εραστή της;




Τα βραζιλιάνικα Μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και το αμερικανικό Associated Press, μεταδίδουν πληροφορίες ότι η δολοφονία του Ελληνα πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε λευκό αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει, ενδεχομένως να οφείλεται σε έγκλημα πάθους. Υποστηρίζουν ότι μπορεί να εμπλέκεται η σύζυγός του, η οποία -όπως γράφουν- διατηρούσε σχέση με αξιωματικό του στρατού, ο οποίος ανακρίνεται.

Τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι βρέθηκε αίμα του Ελληνα διπλωμάτη στον καναπέ του σπιτιού της γυναίκας του στην περιοχή Nova Iguaçu, όπου έκαναν διακοπές, και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο Αμοιρίδης σκοτώθηκε εκεί πριν μεταφερθεί στο λευκό αυτοκίνητο όπου και απανθρακώθηκε. Η αστυνομία μάλιστα γνωρίζει ακριβώς την ώρα που έγινε η μεταφορά, περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης και σύντομα θα γίνουν και ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Rio Times», η εξαφάνιση του διπλωμάτη δηλώθηκε από την σύζυγό του την Τρίτη, αφού είχε περάσει το βράδυ της Δευτέρας με φίλους και την οικογένειά του. Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως το καμμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε στην μητροπολιτική περιοχή ήταν αυτό που είχε νοικιάσει ο διπλωμάτης και πως το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε στο εσωτερικό του, έχει μεταφερθεί στο γραφείο του ιατροδικαστή για την εξακρίβωση της ταυτότητας.

«Αυτή τη στιγμή, γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να εξακριβωθεί αν το πτώμα είναι του πρεσβευτή» δήλωσε ο σερίφης Evaristo Pontes, του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Πριν λίγο η Βραζιλιάνα σύζυγός του, Φρανσουάζ Αμοιρίδη, έφτασε ξανά στο αστυνομικό τμήμα, συνοδευόμενη από τρεις αστυνομικούς.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν, η σύζυγός του είχε σχέση με στρατιωτικό, ο οποίος έχει επίσης προσαχθεί από χθες το βράδυ. Στη δημοσιότητα δόθηκε και μία φωτογραφία ενός άντρα την ώρα που οδηγείται στο τμήμα φορώντας κουκούλα, χωρίς προς το παρόν να διασταυρώνεται αν πρόκειται για τον εραστή της συζύγου.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: