Άγριες και φρικτές εικόνες: Τζιχαντιστές του ISIS καίνε ζωντανούς δύο Τούρκους στρατιώτες




Τη «νύφη» για την αλητεία της πολιτικής του ισλαμο-εθνικιστή ηγέτη της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν στη Συρία πλήρωσαν δύο Τούρκοι στρατιώτες που μαρτύρησαν (όχι με την ισλαμική έννοια) στα χέρια των αιμοσταγών ζώων του αυτοαποκαλούμενου ως «ισλαμικού κράτους», καθώς από χθες το βράδυ, μεταδίδονται εικόνες φρίκης, αφού οι δύο νεαροί είχαν την τύχη του Ιορδανού πιλότου του F-16…

Οι τζιχαντιστές τους έκαψαν ζωντανούς. Αναμένεται η επίσημη αντίδραση από την τουρκική πλευρά όπου επικρατεί η συνήθης σιωπή και μόνο η Daily Sabah είχε δημοσιεύσει σχετικό άρθρο μέχρι χθες το βράδυ. Η τουρκική κυβέρνηση έκλεισε  όλα τα κοινωνικά δίκτυα και οι πολίτες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Twitter, το YouTube και το Facebook. Οι φωτογραφίες, το βίντεο και το σχετικό ρεπορτάζ πρωτοδημοσιεύθηκαν στην βρετανική εφημερίδα DAILY MAIL. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δύο στρατιωτών ταυτοποιήθηκε. Είναι ένας εξ αυτών που απήγαγαν πρόσφατα οι τζιχαντιστές.

Η φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα από τους τζιχαντιστές απανθρώπους του ISIS.
Η φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα από τους τζιχαντιστές απανθρώπους του ISIS.

Δύο νέα παιδιά, που ποιος ξέρει ποιους άφησαν πίσω τους, γονείς, συζύγους, παιδιά, έχοντας καταδικαστεί από τον Ταγίπ τον Μεγαλομανή, ο οποίος τίναξε την περιοχή ολόκληρη στον αέρα, αφού μεγάλο μέρος της ευθύνης για τους 300.000 θανάτους στον συριακό εμφύλιο, του ανήκει προσωπικά και αποκλειστικά. Ελπίζουμε μόνο να μην ήταν ανάμεσα σε αυτούς που έχουν καταγραφεί σε βίντεο να βασανίζουν με ναζιστικές μεθόδους Σύρους αιχμαλώτους, αν και πρέπει να πρόκειται για τους δύο που είχε ανακοινωθεί από το γενικό επιτελείο ότι αγνοούνται…

Μετά τις εικόνες με την κακήν κακώς εκδίωξη του «αήττητου» τουρκικού στρατού από την περιοχή της Αλ Μπαμπ και τα σύγχρονα άρματα μάχης που έπεσαν στα χέρια των ζώων του ISIS, έρχονται αυτές οι φρικιαστικές για κάθε νοήμονα άνθρωπο σκηνές, για να πενθήσει μαζί με τις οικογένειες των Τούρκων, χωρίς ασφαλώς να σταματήσει να καταγγέλλει σε όλους τους τόνους τον παρανοϊκό ισλαμιστή ηγέτη της Τουρκίας, ο οποίος αρχικά χαριεντιζόταν οικογενειακώς με την οικογένεια του Μπασάρ Αλ Άσαντ και στη συνέχεια, όταν δεν κατόρθωσε να τον θέσει υπό την «κηδεμονία» του, τράβηξε την περόνη…

https://www.youtube.com/watch?v=NC8QSZPGSBM

Οι οικογένειες των Τούρκων στρατιωτών και η τουρκική κοινωνία, οφείλουν να σκεφτούν πολύ ψύχραιμα, επιτέλους, για το που οδηγεί τη χώρα ο άθλιος αυτός διεφθαρμένος τύπος που παριστάνει τον πιστό και πλέον προσπαθεί να πείσει τους Τούρκους ότι αντί της αλλαγής της «κακής» Συνθήκης της Λωζάννης, θα καταλήξει η Τουρκία να επανέλθει στη «χείριστη» Συνθήκη των Σεβρών, μια προοπτική που μόνο αυτός μπορεί να αποτρέψει.

Μόνο που δεν είπε ότι τα δυσμενή σενάρια για την Τουρκία αυτός τα πυροδότησε. Η πλειοψηφία των έγκυρων αναλυτών στα θέματα της περιοχής, Ελλήνων και ξένων, έχουν ήδη επισημάνει ότι ο Ερντογάν έχει θέσει την Τουρκία σε τροχιά διαμελισμού και μάλιστα υπό τους χειρότερους όρους.

Μας είναι παγερά αδιάφορο, αν και ανθρώπινα δεν μπορούμε να μη σκεφτόμαστε τον απλό καθημερινό Τούρκο πολίτη, τον οποίο φανάτισε η ηγεσία του και δεν μπόρεσε ποτέ να αντιληφθεί ότι μόνο στα δυτικά σύνορα είχε γείτονα που πραγματικά – και σχεδόν αυτοκαταστροφικά – δε διεκδικούσε τίποτε. Και ήταν αληθινό.

Δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους με τον πιο φρικτό τρόπο. Θα τους γράψει η Ιστορία, μόνο που τα σχόλια του ιστορικού του μέλλοντος δεν θα είναι διόλου κολακευτικά για τον Ερντογάν, ο οποίος θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να έχει το τέλος του Μεντερές.

Η φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα από τους τζιχαντιστές απανθρώπους του ISIS.
Η φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα από τους τζιχαντιστές απανθρώπους του ISIS.

https://www.youtube.com/watch?v=xicJSvgSzjk

 

Η φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα από τους τζιχαντιστές απανθρώπους του ISIS.
Η φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα από τους τζιχαντιστές απανθρώπους του ISIS.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: