Βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Ηρακλής




Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης έκανε ο Ηρακλής ο οποίος νίκησε 3-0 στο Καυτανζόγλειο τον Απόλλωνα Σμύρνης σε αγώνα για την 2η ημέρα του 3ου ομίλου (Β΄ φάση) στο κύπελλο Ελλάδας.

Στο πρώτο μέρος ο Ηρακλής δημιούργησε περισσότερες καλές φάσεις από τον αντίπαλό του, ενώ ο Απόλλων έπαιξε πιο πολύ με αντεπιθέσεις όπου βέβαια ήταν αρκετά επικίνδυνος. Στο διάστημα αυτό ο «Γηραιός» σκόραρε δύο φορές με το Πασά. Πρώτα στο 31΄ με πλασέ από μεταβιβαση του Αγγελόπουλου και ακολούθως στο 43΄ με σουτ από πάσα του Μοντέιρο.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής κατάφερε να κάνει τρία τα τέρματά του με σουτ του Κούρου, ο οποίος είχε περάσει ένα λεπτό νωρίτερα στον αγώνα. Από το 72΄ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κονέ με 2η κίτρινη.

Την 1η αγωνιστική ο Απόλλων Σμύρνης είχε επικρατήσει στη Ριζούπολη 1-0 του ΟΦΗ, ενώ ο Ηρακλής απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό. Έτσι ο Ηρακλής έφθασε τους 4 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων έχει 3. Την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν ΟΦΗ – Ηρακλής και Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: