Σειρά εμπρησμών σε Λευκωσία και Λεμεσό: Πέντε οχήματα παραδόθηκαν στις φλόγες




Μπαράζ εμπρησμών σημειώθηκε χθες βράδυ σε Λευκωσία και Λεμεσό. Η πρώτη χρονικά φωτιά εκδηλώθηκε στις 19:30 στο Ζακάκι στη Λεμεσό, όταν εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο να φλέγεται.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αλλά το αυτοκίνητο, αξίας περίπου €900 καταστράφηκε ολοσχερώς. Να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, καταγγέλθηκαν πυρκαγιές που φαίνεται ότι ξεκίνησαν ταυτόχρονα τέσσερα οχήματα, τρία αυτοκίνητα και ένα σκυβαλοφόρο τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε διαφορετικές οδούς αλλά κοντά μεταξύ τους στην περιοχή της Ανθούπολης στη Λευκωσία. Και στα τέσσερα οχήματα η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Στην πρώτη περίπτωση, ένα αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς και άλλο ένα υπέστη ζημιές στο εξωτερικό του. Σύμφωνα με την Αστυνομία η φωτιά φαίνεται να ξέσπασε από τέντα υπό την οποία τα δύο αυτοκίνητα βρίσκονταν σταθμευμένα.

Παράλληλα, ένα άλλο αυτοκίνητο υπέστη ζημιές στο εσωτερικό του. Η φωτιά ξέσπασε από το εσωτερικό του οχήματος, το οποίο ήταν ξεκλείδωτο. Ταυτόχρονα άλλη μια φωτιά ξέσπασε σε σκυφαλοφόρο όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο.

ΚΥΠΕ, Λευκωσία, Κύπρος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: