Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι έφτασε: Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού και όποιος αντέξει…




Χωρίς Τσόρι, Μάριν και Ντε Λα Μπέγια ο Ολυμπιακός, χωρίς Μπεργκ αλλά με Ζέκα ο Παναθηναϊκός, οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι συγκρούονται στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 10η αγωνιστική της Super League. Με νίκη οι «ερυθρόλευκοι» ξεφεύγουν στη βαθμολογία και γίνονται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο. 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι και για άλλη μια φορά ο Πάουλο Μπέντο επιφύλαξε εκπλήξεις στη συγκρότηση της αποστολής. Αυτή τη φορά άφησε εκτός τον Τσόρι Ντομίνγκες και τον Μάριν, ενώ ο Ντε Λα Μπέγια δεν κατάφερε ούτε σε αυτό το ματς να είναι έτοιμος και επίσης αποκλείστηκε. Εκτός έμειναν και οι Σιόβας, Ρομαό.

Η χθεσινή προπόνηση ήταν απογευματινή και αμέσως μετά ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την 18άδα στην οποία συμπεριλήφιηκαν οι: Καπίνο, Λεάλι, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά καιΒιάνα.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο αρχηγός Κάλος Ζέκα βρίσκεται, όπως αναμενόταν, στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος είναι έτοιμος να βοηθήσει τους «πράσινους» στο σπουδαίο ματς του «Καραϊσκάκη» και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή μαζί με τους Λεντέσμα, Χουλτ, οι οποίοι επίσης δεν έπαιξαν την Πέμπτη εναντίον της Σταντάρ Λιέγης. Απόντες είναι ο Μάρκους Μπεργκ και επίσης οι Σάμπα, Μπουμά.

Η αποστολή των «πρασίνων»: Στιλ, Κοτσόλης, Οδ. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέντο, Ιβανόφ, Ρέις, Χουλτ, Χουχούμης, Μέστο, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Ιμπάρμπο, Γουακάσο και Ρινάλντι.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: