6 οι επιζώντες: 81 ήταν οι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος που συνετρίβη στην Κολομβία




ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΈΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ έξι είναι οι επιζώντες από τη συντριβή του αεροσκάφους που μετέφερε την ποδοσφαιρική ομάδα Chapecoense της Βραζιλίας στην Κολομβία, ανακοινώθηκε από επίσημη πηγή.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Ένα αεροσκάφος με 81 επιβαίνοντες συμπεριλαμβανομένης και μίας ποδοσφαιρικής ομάδας από την Βραζιλία, συνετρίβη στην κεντρική Κολομβία, σύμφωνα με τη σελίδα των υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας.

Παράλληλα, οι ίδιες υπηρεσίες γνωστοποίησαν ότι τα συνεργεία διάσωσης απομακρύνουν επιζώντες από την περιοχή του συμβάντος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των 81 επιβαινόντων ήταν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας “Chapocoense.”

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 72 επιβάτες κι εννέα μέλη του πληρώματος.

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Στο αεροσκάφος που συνετρίβη στην Κολομβία επέβαιναν 81 άτομα. Μεταξύ των επιβαινόντων και ποδοσφαιρική ομάδα από τη Βραζιλία, σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών πολιτικής αεροπορίας.

Τα συνεργεία διάσωσης απομακρύνουν επιζώντες από τον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους στην κεντρική Κολομβία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Συντριβή αεροσκάφους στην Κολομβία, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua. Στο αεροσκάφος επέβαινε ομάδα ποδοσφαίρου από τη Βραζιλία.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν επιζώντες. Οι αρχές της Κολομβίας ανταποκρίθηκαν σε κατάσταση ανάγκης αναφορικά με την πτώση αεροσκάφους με 72 επιβάτες. (Reuters / AP / BBC)

29/11/2016 08:07
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
Μεντεγίν, Colombia

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: