Τουρκική κοροϊδία! Η Ε/κ πλευρά να κάνει ότι μπορεί για λύση Κυπριακού λέει υπουργός




Την ευχή η ελληνοκυπριακή πλευρά να κάνει ό,τι μπορεί και ο κόσμος που διαμένει στην Κύπρο να οικοδομήσει το μέλλον του σε ένα βιώσιμο κλίμα με τη λύση, εξέφρασε ο Τούρκος Υπουργός Μεταφορών, Ναυτιλίας και Επικοινωνιών Αχμέτ Αρλσάν.

Αυτό είπε ο Αρλσάν στο πλαίσιο συνάντησης που είχε με το λεγόμενο πρωθυπουργό Χουσείν Οζγκιουργκούν, όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα.

Από την πλευρά του ο Οζγκιουργκούν είπε ότι ο τομέας των μεταφορών είναι πολύ σημαντικός για μια νησιωτική χώρα, όπως είπε, αναφερόμενος στο ψευδοκράτος.

Πρόσθεσε ότι τα προβλήματα που υπάρχουν στους τομείς των μεταφορών και των επικοινωνιών μπορούν να υπερπηδηθούν με τη βοήθεια της Τουρκίας.

Ο Οζγκιουργκούν μίλησε για τη σημασία της παροχής νερού από την Τουρκία, σημειώνοντας ότι «το νερό από την Τουρκία δίνει ζωή» στα κατεχόμενα. Το νερό είναι ειρήνη, το νερό θα έπρεπε να φέρει ζωή σε ολόκληρο το νησί.

Εξέφρασε την ελπίδα ότι η E/κ πλευρά θα κατανοήσει τη σημασία της λύσης και θα εγκαταλείψει το “πείσμα” της σε θέματα όπως το νερό και ο ηλεκτρισμός.

ΚΥΠΕ, Λευκωσία, Κύπρος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: