Τερματισμό συνομιλιών και καταγγελία Τουρκίας στο ΣΑ του ΟΗΕ ζητά η “Αδούλωτη Κερύνεια”

Τον τερματισμό των δικοινοτικών συνομιλιών, ζητά το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια. Φωτογραφία Τον τερματισμό των δικοινοτικών συνομιλιών, ζητά το Σωματείο "Αδούλωτη Κερύνεια".Τον τερματισμό των δικοινοτικών συνομιλιών, ζητά το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια. Φωτογραφία Τον τερματισμό των δικοινοτικών συνομιλιών, ζητά το Σωματείο "Αδούλωτη Κερύνεια".

Τον τερματισμό των δικοινοτικών συνομιλιών και την καταγγελία της Τουρκίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας προκειμένου να αποτραπεί “η διολίσθηση και η καταστροφική κατάληξη” στο Κυπριακό, εισηγείται το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

Το Σωματείο, με ανακοίνωση του, προειδοποιεί, μεταξύ άλλων, ότι όσο συνεχίζεται ο δικοινοτικός διάλογος για λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, θα βαθαίνει η διολίσθηση στο Κυπριακό, θα μετατρέπονται τα κατοχικά δεδομένα σε κατοχικά τετελεσμένα και θα πολλαπλασιάζονται οι υποχωρήσεις προς τον κατακτητή.

Το Σωματείο αναφέρει ότι για την αποτροπή όλων των πιο πάνω θα πρέπει να τερματιστούν οι δικοινοτικές συνομιλίες και να προσφύγουμε στο Συμβούλιο Ασφαλείας, καταγγέλλοντας την Τουρκία ότι συνεχίζει την παράνομη κατοχή εδαφών της Κυπριακής Δημοκρατίας και παραβιάζει τα ανθρώπινα και κρατικά μας δικαιώματα.

ΚΥΠΕ, Λευκωσία, Κύπρος

1 Comment on "Τερματισμό συνομιλιών και καταγγελία Τουρκίας στο ΣΑ του ΟΗΕ ζητά η “Αδούλωτη Κερύνεια”"

 1. Crescenzio Sangiglio | October 30, 2016 at 1:32 PM | Reply

  Συμφωνώ απόλυτα. Οποιαδήποτε συνέχιση των “συνομιλιών” θα είναι μια συνεχή αποδοχή των απαιτήσεων της Τουρκίας/Ακιντσί, ένα συμνεχές ολίσθημα προς τις θέσεις της Τουρκίας/Ακιντσί, και αυτό το βλέπουμε με τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του ΔΗΣΥ η ουσία των οποίων είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ: ότι, δηλαδή, δεν πάει άλλο πια αυτή η διαίρεση της Κύπρου από το 1974 (ποιος φταίει γι’ αυτό;! – δεν μας το λέει!) και ΑΥΤΟ το Κυπριακό (που προκάλεσε η Τουρκία) πρέπει να τελειώσει με μια λύση που, κατά τη “λαμπρή” γνώμη του Νεοφύτου, δεν μπορεί να είναι παρά η ΔΔΟ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ!!
  Με τέτοια μυαλά σαν του Νεοφύτου, η μοίρα των Ελληνοκυπρίων είναι μόνο μια: η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥΣ!
  Κάτι πολύ περισσότερο από Νεοφύτου και Αναστασιάδη ξέρει η “Αδούλωτη Κερύνεια”, γι’ αυτό η καταγγελία της Τουρκίας είναι η μόνη σωστή έξοδος και διέξοδος.
  Βέβαια θα στεναχωρηθούν τα φιλαράκια Έιντε, Ακιντσί, Νούλαντ, Γιούνγκερ, Τούστ, Ομπάμα και Σία – αλλά θα σωθούν οι Ελληνοκύπριοι και αυτό θα πρέπει να είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΛΗΜΑ – αλλά και το πραγματικά ΑΛΗΘΙΝΟ(!!!), όχι το ψεύτικο – του Αναστασιάδη αν δε θέλει να φύγει από τη Κύπρο τη νύχτα σαν κυνηγημένο σκυλί από τους προδομένους συμπατριώτες του Ελληνοκύπριους.
  Κρεσέντσιο Σαντζίλιο

Leave a comment

Your email address will not be published.

*