Στην Ιρλανδία ο πρόεδρος Αναστασιάδης: Θα έχει συνομιλίες με την ηγεσία της χώρας

FILE PHOTO: Cyprus President Nicos Anastasiades. EPA, LAURENT DUBRULEFILE PHOTO: Cyprus President Nicos Anastasiades. EPA, LAURENT DUBRULE

Συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία της Ιρλανδίας έχει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην χώρα.

Το πρωί, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Άντρη Αναστασιάδη και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας, θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα τύχει επίσημης υποδοχής από τον Πρόεδρο της Ιρλανδίας, Μάικλ Χίγκινς.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Ιρλανδός ομόλογός του θα παρακαθίσουν, στη συνέχεια, σε συνομιλίες με τις αντιπροσωπείες των δύο πλευρών.

Το απόγευμα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα μεταβεί στο Πρωθυπουργικό Γραφείο όπου θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας, Έντα Κένι, με τον οποίον θα παρακαθίσουν, ακολούθως, σε διευρυμένες συνομιλίες με τα μέλη των αντιπροσωπειών τους.

Θα ακολουθήσουν δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη και του Πρωθυπουργού Κένι στα ΜΜΕ.

Το βράδυ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας θα παρακαθίσουν σε επίσημο δείπνο που θα παραθέσει προς τιμή του ο Πρόεδρος Χίγκινς.

Στην Ιρλανδία, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

ΚΥΠΕ, Λευκωσία, Κύπρος

Be the first to comment on "Στην Ιρλανδία ο πρόεδρος Αναστασιάδης: Θα έχει συνομιλίες με την ηγεσία της χώρας"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*