«Πάμε για τη νίκη στην Εσθονία», λέει ο Φορτούνης: Στόχος ένα ακόμα βήμα για πρόκριση




Η εθνική ομάδα διπλασίασε τις νίκες της στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018, επικρατώντας της Κύπρου με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» με γκολ των Μήτρογλου στο 12ο και Μάνταλου στο 42ο λεπτό. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έφτασε στους έξι βαθμούς και μοιράζεται την πρώτη θέση με το Βέλγιο, που συνέτριψε στις Βρυξέλλες τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη με 4-0.

Ο Κώστας Φορτούνης ανακηρύχθηκε MVP του αγώνα και μετά τον αγώνα, πήρε το βραβείο του και έκανε δηλώσεις, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Πήραμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ. Έχουμε καλή ομάδα και παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε καλύτεροι. Τώρα, στόχος μας είναι η νίκη τη Δευτέρα και να κάνουμε ένα βήμα για την πρόκριση.»

Από την πλευρά του ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ με το εθνόσημο σε επίσημο ματς, τόνισε:

«Σε κάθε ματς των προκριματικών το ζητούμενο είναι οι βαθμοί. Βοήθησε και το παιχνίδι, με το γκολ που ήρθε από νωρίς με τον Κώστα. Μετά ήρθε το δεύτερο γκολ, φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Σίγουρα νιώσαμε λίγη πίεση στο δεύτερο, το περιμέναμε, πήραμε όμως αυτό που αξίζαμε. Νομίζω ότι είναι από τα πιο σημαντικά γκολ στην καριέρα μου, θα το θυμάμαι για πολλά χρόνια.»

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: