“Οικογενειακό πλήγμα” για Μπαράκ Ομπάμα: Ο αδελφός του Μαλίκ στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ!

US President Barack Obama. EPA, MICHAEL REYNOLDSUS President Barack Obama. EPA, MICHAEL REYNOLDS

Ο ένας από τους ετεροθαλείς αδελφούς του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με την απόφασή ενός άλλου αδελφού να παραστεί στην τελευταία τηλεμαχία της προεκλογικής εκστρατείας, ως προσκεκλημένος του Ντόναλντ Τραμπ.

“Αγαπώ τους αδελφούς μου, όμως κανένα μέλος της οικογένειας δεν εκπροσωπεί τους Ομπάμα”, δήλωσε ο Μαρκ Ομπάμα Ντεσάντζο. Το επιτελείο του Τραμπ ανακοίνωσε ότι ο Μαλίκ Ομπάμα, ετεροθαλής αδελφός του προέδρου, θα βρίσκεται στο κοινό, στην τηλεμαχία που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο Μπαράκ, ο Μαρκ και ο Μαλίκ είναι αδέλφια από τον ίδιο πατέρα αλλά από τρεις διαφορετικές μητέρες. Ο Μαρκ Ομπάμα Ντεσάντζο έχει αμερικανική υπηκοότητα, είναι επιχειρηματίας και ζει στην πόλη Σεντζέν της Κίνας την τελευταία 15ετία. “Εγώ και άλλα μέλη της οικογένειάς μου δεν συμφωνούμε με τη στάση του αδελφού μου του Μαλίκ απέναντι στον Τραμπ” ανέφερε σε ένα μήνυμα του προς το πρακτορείο Associated Press. Ο Μαλίκ Ομπάμα έχει εκφράσει την υποστήριξή του στον Νεοϋορκέζο μεγιστάνα.

19/10/2016 15:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ-AP
Ουάσινγκτον

Be the first to comment on "“Οικογενειακό πλήγμα” για Μπαράκ Ομπάμα: Ο αδελφός του Μαλίκ στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ!"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*