‘Ατακτη υποχώρηση κυβέρνησης: “Παγώνει” το νόμο-γέφυρα, καλεί νέα Διάσκεψη των Προέδρων




Να μην επισπευσθεί η νομοθετική ρύθμιση για το προσωρινό καθεστώς, αλλά να συγκληθεί εκ νέου η Διάσκεψη των Προέδρων, σε μια περαιτέρω προσπάθεια να καμφθεί η αδιαλλαξία της Νέας Δημοκρατίας, αποφάσισε η κυβέρνηση.

Και αυτό λόγω της ευρείας πλειοψηφίας που διαμορφώθηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων τη Δευτέρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της κυβέρνησης, μετά από την ολοκλήρωση της Διάσκεψης των Προέδρων έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη με τη συμμετοχή και του Προέδρου της Βουλής.

Με δεδομένη την ευρεία πλειοψηφία που διαμορφώθηκε, όπως επισήμαιναν, αποφασίστηκε να μην επισπευσθεί η νομοθετική ρύθμιση για το προσωρινό καθεστώς, αλλά να συγκληθεί εκ νέου η Διάσκεψη των Προέδρων, με την ίδια πρόταση για τα πρόσωπα, σε μια περαιτέρω προσπάθεια να καμφθεί η αδιαλλαξία της ΝΔ, όπως εξηγούσαν.

ΕΞΑΛΛΟΥ: Απομονωμένη η ΝΔ, με προσχηματικές δικαιολογίες, έδειξε για μια ακόμα φορά ότι υπονομεύει τους θεσμούς για να υπηρετήσει τη διαπλοκή αναφέρει σε σχόλιό της στο twitter, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την στάση της Ν.Δ. στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Νίκος Παππάς: Τα κόμματα του ΝΑΙ στη σημερινή διάσκεψη προέδρων είναι αυτά που ψήφισαν όλα ή πολλά από τα άρθρα του ν.4339   

«Τα κόμματα του ΝΑΙ στη σημερινή Διάσκεψη Προέδρων είναι αυτά που ψήφισαν όλα ή πολλά από τα άρθρα του ν.4339», αναφέρει σε μήνυμά του στο twitter, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Σε προηγούμενη ανάρτησή του ανέφερε πως «στη Διάσκεψη Προέδρων έγιναν σημαντικά βήματα. Η προσπάθεια για λύση στο ΕΣΡ πρέπει να συνεχιστεί. Η ΝΔ να πάει από “ΠΑΡΩΝ” σε “ΝΑΙ”».

http://mignatiou.com/2016/10/i-evria-pliopsifia-stin-diaskepsi-ton-proedron-ipochreoni-tin-nd-na-analavi-tis-efthines-tis-lei-to-maximou/

http://mignatiou.com/2016/10/den-sigkrotite-esr-ochi-ke-sti-defteri-protasi-voutsi-apo-nd-ne-apo-disi-potami/

http://mignatiou.com/2016/10/diaskepsi-proedron-aposirsi-polidora-apo-voutsi-o-rodolfos-moronis-neos-ipopsifios/

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: