Η ΕΡΤ απαντά στη Ν.Δ.: Δεν πρόκειται να απολογηθούμε για τους καλεσμένους στις εκπομπές μας




«Θα μπορούσαμε να απολογηθούμε για το αν κάπου έχει αδικηθεί οποιοδήποτε κόμμα, και να επανορθώσουμε. Δεν πρόκειται όμως να απολογηθούμε για τους καλεσμένους στις εκπομπές μας και τις ερωτήσεις που τους θέτουμε».

Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη του Βύρωνα Πολύδωρα στη δημόσια τηλεόραση.

«Όποιος θέλει να του υποβάλουμε λίστες με καλεσμένους ή ερωτήσεις, ας το δηλώσει ευθέως…» επισημαίνει η ΕΡΤ και προσθέτει: «Είναι ή δεν είναι δημοσιογραφικό θέμα ο κ. Πολύδωρας, πολλώ δε μάλλον όταν στη συνέντευξη αυτή ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί; Σε ποιον αρνήθηκε ποτέ η ΕΡΤ δημόσιο βήμα για να εκθέσει τις απόψεις του;».

Κατά την εμφάνισή του, ο υποψήφιος πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι βρίσκονται πίσω από «οργανωμένα πολυβολεία» και «κέντρα δολοφονίας χαρακτήρων», που χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τον πλήξουν προσωπικά.

«Ο τρόπος που έγινε η συνέντευξη Πολύδωρα αποτελεί ντροπή για την ΕΡΤ. Οι ευθύνες Ταγματάρχη, Ταλαμάγκα, είναι μεγάλες!», δήλωσε μέσω Twitter ο Μακάριος Λαζαρίδης, διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Από την πλευρά της, με μία σύντομη ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία σχολίασε τη σημερινή συνέντευξη του Βύρωνα Πολύδωρα στην ΕΡΤ.

«Μετά τη σημερινή παρουσία του κ. Πολύδωρα στην Ε.Ρ.Τ. όλοι κατάλαβαν γιατί τον πρότεινε ο κ. Τσίπρας και ποια ακριβώς είναι τα προσόντα του…», είναι το σχόλιο της Πειραιώς.

«Ψυχή της ΝΔ από την ίδρυσή της» χαρακτηρίζει τον Πολύδωρα ο πρόεδρος των ΑνΕλ

«Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο το να αρνηθεί η Νέα Δημοκρατία την ψυχή του Καραμανλή, που είναι ο Βύρων Πολύδωρας, που ξεκίνησε από το 1974, από το ιδρυτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, γιατί έχουν επικρατήσει στη Νέα Δημοκρατία εκείνοι που ο Καραμανλής κατονόμαζε ως άκρα» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε ερώτηση δημοσιογράφου στο Σιδηρόκαστρο για τον Βύρωνα Πολύδωρα και το ΕΣΡ.
«Ελπίζω ο κ. Μητσοτάκης να το σκεφθεί ξανά μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι και να δει ότι άνθρωποι σαν τον Βύρωνα Πολύδωρα, οι οποίοι αποτελούν την ψυχή της παράταξης, από την ίδρυσή της, δεν μπορεί να έχουν μια τέτοια αντιμετώπιση» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος καταλήγοντας: «Αν έχουν τέτοια αντιμετώπιση άνθρωποι σαν τον Βύρωνα Πολύδωρα φανταζόμαστε τι αντιμετώπιση θα έχουν οι πολίτες».

30/10/2016 17:49
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: