Επιβράβευση του ΟΠΑΠ για την εταιρική του υπευθυνότητα: Responsible Business Awards




Με τέσσερις σημαντικές διακρίσεις στα Responsible Business Awards 2016 ο ΟΠΑΠ επιβεβαίωσε την ηγετική θέση που κατέχει στην εταιρική υπευθυνότητα. Οι δράσεις έμπρακτης στήριξης της κοινωνίας που υλοποιεί η εταιρεία απέσπασαν τέσσερα βραβεία εκ των οποίων δύο Gold, ένα Silver και ένα Bronze.

Συγκεκριμένα ο ΟΠΑΠ έλαβε τα εξής βραβεία:

  • GOLD για το έργο ανακαίνισης των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού» στην Κατηγορία Κοινωνία (Μεγάλη επιχείρηση)
  • GOLD για τη Διαδρομή Προσφοράς στο πλαίσιο του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου – Κατηγορία Πρόγραμμα Επικοινωνίας/Καμπάνια Δέσμευσης Καταναλωτών ή άλλων Ενδιαφερομένων Μερών
  • SILVER για την πρωτοβουλία Ευχοστολίδια υποστηρίζοντας την ένωση «Μαζί για το Παιδί» – Κατηγορία Έρανοι / Φιλανθρωπικές Δραστηριότητες (Μεγάλη επιχείρηση)
  • BRONZE για τις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ- Κατηγορία Αθλητισμός (Μεγάλη επιχείρηση)

Τα Responsible Business Awards 2016 πραγματοποιήθηκαν εφέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά με σκοπό την ανάδειξη της αριστείας των υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Σε μια εποχή που οι κοινωνικές ανάγκες είναι εντονότερες από ποτέ, ο ΟΠΑΠ έχει ενεργό ρόλο και δημιουργεί αξία για την ελληνική κοινωνία. Εστιάζει σε πρωτοβουλίες που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών, υλοποιεί έργα που υποστηρίζουν πραγματικές ανάγκες των νέων ανθρώπων και συμβάλλει στην κοινωνική πρόοδο. Στο επίκεντρο της στρατηγικής του, η οποία αναπτύσσεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: Υγεία, Αθλητισμό και Απασχόληση, βρίσκονται τα παιδιά και οι νέοι, το πιο πολύτιμο κεφάλαιο της ελληνικής κοινωνίας. Με 58 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα, ο ΟΠΑΠ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της, επιδεικνύοντας συνεχή και συνεπή συμβολή στην τόνωση της αγοράς, την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική προσφορά.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: