Επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα; Ο Λευκός Οίκος δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το προεδρικό ταξίδι

File Photo: US President Barack Obama walks through the Colonnade on the way from his residence to the Oval Office at the White House in Washington, DC, USA. EPA, JIM LO SCALZOFile Photo: US President Barack Obama walks through the Colonnade on the way from his residence to the Oval Office at the White House in Washington, DC, USA. EPA, JIM LO SCALZO
Δεν έχει να ανακοινώσει κάποιο ταξίδι του Προέδρου Ομπάμα (“no travel to announce.”), δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε τις πληροφορίες ότι ο κ. Μπάρακ Ομπάμα θα επισκεφθεί την Αθήνα.

Η απάντηση αυτή δεν σημαίνει διάψευση ή επιβεβαίωση των πληροφοριών, διότι ο Λευκός Οίκος συνηθίζει να ανακοινώνει τις προεδρικές επισκέψεις μία εβδομάδα πριν την πραγματοποίησή τους.
Σημειώνεται ότι ο κ. Ομπάμα είχε δηλώσει την πρόθεση του να επισκεφθεί την Ελλάδα στον ίδιο τον πρωθυπουργό, κατά τη συνάντησή τους στη Βαρσοβία.
Την πληροφορία δημοσίευσε η εφημερίδα Realnews.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Πρόεδρος Ομπάμα θα επισκεφτεί στις 14 και 15 Νοεμβρίου την Αθήνα, με το θέμα του ελληνικού χρέους να βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας των συνομιλιών που θα έχει με τον Ελληνα πρωθυπουργό.
Η συνάδελφος Χριστίνα Κοραή μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο του realfm 97.8, ότι ο Αμερικανός πρόεδρος στην ίδια περιοδεία θα επισκεφτεί και το Βερολίνο, όπου θα έχει συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ.

Be the first to comment on "Επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα; Ο Λευκός Οίκος δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το προεδρικό ταξίδι"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*