Απάντηση Μαξίμου για την απόφαση ΣτΕ: Ας μην σπεύδουν να προδικάσουν το αποτέλεσμα

File PHOTO: Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς (Δ) μιλάει στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής σχετικά με τον έλεγχο που ασκήθηκε στη διαδικασία αδειοδότησης για τις τηλεοπτικές άδειες και τις συνθήκες διεξαγωγής του, Αθήνα, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗFile PHOTO: Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς (Δ) μιλάει στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής σχετικά με τον έλεγχο που ασκήθηκε στη διαδικασία αδειοδότησης για τις τηλεοπτικές άδειες και τις συνθήκες διεξαγωγής του, Αθήνα, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το τυπικά παραδεκτό των προσφυγών στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, δεν προδικάζει κάτι επί της ουσίας, σημειώνει κυβερνητικός αξιωματούχος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, επαναλαμβάνει την προτροπή να αφεθεί το Συμβούλιο της Επικρατείας απερίσπαστο στη δουλειά του.

«Επειδή διάφοροι σπεύδουν να προδικάσουν και να θριαμβολογήσουν για το αποτέλεσμα του ΣτΕ, επισημαίνουμε ότι το ΣτΕ έχει απορρίψει ήδη μια σειρά αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων, συνεπώς η απόφαση για το τυπικά παραδεκτό των προσφυγών δεν σημαίνει κάτι για την εκδίκαση επί της ουσίας. Και θα σημείωνα, επίσης, ότι με όλη αυτή την πίεση που ασκείται στο ΣτΕ και το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργείται τις τελευταίες ημέρες, δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ τι θα συνέβαινε αν οι προσφυγές είχαν κριθεί τυπικά απαράδεκτες. Σε κάθε περίπτωση, να τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν την εκδίκαση ανεπηρέαστα» αναφέρει, επί λέξει, το κυβερνητικό στέλεχος.

ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

19/10/2016 08:25
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Be the first to comment on "Απάντηση Μαξίμου για την απόφαση ΣτΕ: Ας μην σπεύδουν να προδικάσουν το αποτέλεσμα"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*