Στο δικαστήριο οι γονείς της μικρής Μαρίας-Ειρήνης που εξαφανίστηκε την ημέρα του Πάσχα




Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο δικάζονται οι γονείς της μικρής Μαρίας οι οποίοι κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, μετά την χθεσινή απολογία τους στον εισαγγελέα σχετικά με τις συνθήκες της εξαφάνισης της 3,5 ετών κόρης τους Μαρίας – Ειρήνης που χάθηκε ανήμερα του Πάσχα στον Σκαραμαγκά και εντοπίστηκε την επομένη σε περιοχή του Χαϊδαρίου.

Οι γονείς της 4χρονης Μαρίας οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κινδύνου κατά συναυτουργία και τους παρέπεμψε σε δίκη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, αναφέρει το Έθνος.

Οι δύο κατηγορούμενοι, που θα κρατηθούν στη ΓΑΔΑ ως τη δίκη τους, φέρεται να υποστήριξαν ενώπιον του Εισαγγελέα πως κάποιος άρπαξε το κοριτσάκι όταν για ελάχιστο διάστημα το άφησαν μόνο του.

Προσερχόμενος χθες στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ο πατέρας έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, κατά τις οποίες ευχαρίστησε τον κόσμο για την βοήθειά του στην εύρεση της μικρής Μαρίας, ενώ πρόσθεσε ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.

Σημειώνεται πως η μικρή Μαρία – Ειρήνη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία» όπου υποβάλεται σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις ενώ παρακολουθείται συνεχώς από παιδοψυχολόγο. Το παιδί είναι μαζί με τη θεία του ενώ νωρίτερα την Τρίτη το επισκέφτηκε ο παππούς του.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: