«Συγγνώμη κυρία μου, ποια είστε;» Μαράια εναντίον Τζέι Λο




«Δεν την γνωρίζω». Αυτή ήταν η απάντηση, που έδωσε, με ύφος ντίβας, η διάσημη τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ όταν ζήτησαν τη γνώμη της για αρκετά αστέρια της ποπ, μεταξύ των οποίων και η επίσης διάσημη τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ. Για την Μπιγιονσέ, πάντως, μόνο καλά λόγια είχε να πει. Ενώ για την Τζέι Λο…

Πριν από λίγα 24ωρα η Λόπεζ εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «The Wendy Williams Show»  και άνοιξε τα χαρτιά της για τη «βεντέτα» που ξεκίνησε πριν από, περίπου, μια δεκαετία (τότε έγινε η δήλωση).

Η «Τζένι της γειτονιάς» μίλησε στη Γουέντι Ουίλιαμς για τη ζωή της, για την  σχέση της με τον χορευτή Κάσπερ Σμαρτ, για το σόου American Idol, όπου συμμετέχει ως κριτής,  και για τις εμφανίσεις της στη μουσική σκηνή του Λας Βέγκας. Κι εκεί κουβέντα στην κουβέντα έπεσε και το όνομα της Μαράια.
«Όταν σκέφτομαι το Βέγκας, σκέφτομαι τον Φρανκ Σινάτρα και τον Έλβις Πρίσλεϊ και τους ερμηνευτές-σύμβολα» είπε η Λόπεζ «Πριν υπογράψω το συμβόλαιο μου για να εμφανιστώ στο Βέγκας είδα τα περισσότερα σόου. Είδα την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, είδα την Σάνια Τουέιν.Δεν είδα τη Μαράια διότι εκείνη την περίοδο δεν εμφανιζόταν».

«Ποιά Μαράια;» ρώτησε  περιπαικτικά  η οικοδέσποινα της τηλεοπτικής εκπομπής, Γουέντι Ουίλιαμς, για να θυμίσει στους τηλεθεατές ότι κάτι ανάλογο είχε πει κάποτε η Κάρεϊ για την Λόπεζ».

«Το έχει πει.Πιστεύω ότι είναι ξεχασιάρα» είπε η Τζέι Λο…

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: