Μπορείτε να σχεδιάσετε το νέο αθλητικό παπούτσι της Adidas;




Είστε νέος και ανερχόμενος στο χώρο της μόδας και έχετε τουλάχιστον δύο χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως σχεδιαστής. Θα σας ενδιέφερε να εργαστείτε για την παγκοσμίου φήμης εταιρεία Αντίντας;

Αν ναι, τότε δεν έχετε παρά να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα της Ακαδημίας Σχεδίου της εταιρείας, τόσο στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, όσο και στο Χερζογκενάουραχ της Γερμανίας.

Η γνωστή εταιρεία αναζητάει το νέο σχεδιαστή που θα δημιουργήσει το επόμενο αθλητικό της παπούτσι και για το λόγο αυτό έχει κάνει ανοιχτή πρόσκληση σε νέους ενθουσιώδης σχεδιαστές που τους ενδιαφέρει μία καριέρα στο χώρο της μόδας.

Αλλά εκτός από τον απαραίτητο ενθουσιασμό που πρέπει να έχουν οι φιλόδοξοι νέοι, θα πρέπει να διαθέτουν και κάποια τυπικά προσόντα.

Έτσι εκτός από τις σπουδές που πρέπει να έχουν στο σχέδιο, οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν ένα φάκελο για αξιολόγηση. Εάν περάσει το πρώτο στάδιο εξέτασης τότε θα κληθεί να φέρει σε πέρας ένα «δύσκολο σχεδιαστικό έργο», με βάση του οποίου θα ξεχωρίσουν οι καταλληλότεροι για να ενταχθούν στην «οικογένεια» της Αντίντας.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: