“Πολιτικοί απατεώνες όσοι ξεπουλούν τα λιμάνια”, δήλωσε ο Λαφαζάνης




«Μόνο πολιτικοί εγκληματίες είναι δυνατό να διανοηθούν ότι μπορούν να ξεπουλήσουν τα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης και μάλιστα φωτογραφικά, σε ξένα κρατικά συμφέροντα», υποστήριξε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης που παραβρέθηκε στη συγκέντρωση των λιμενεργατών ενάντια στην πώληση των δύο λιμανιών, έξω από το υπουργείο Οικονομικών, στο Σύνταγμα.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους, ενώ έκανε και δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης, προειδοποιώντας ότι «αυτοί που θα ξεπουλήσουν τα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας μας, θα κληθούν να απολογηθούν στον ελληνικό λαό και να είναι βέβαιοι ότι θα λογοδοτήσουν σκληρά και όχι μόνο πολιτικά αλλά κυρίως για τις βαρύτατες ποινικές ευθύνες τους. Τίποτα δεν θα κουκουλωθεί και δεν θα ξεχασθεί ούτε θα παραγραφεί».

«Τα κυβερνητικά αντιασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα και η εκποίηση της χώρας», προσέθεσε ο κ. Λαφαζάνης, «δεν θα περάσουν. Η κυβέρνηση αυτή θα φύγει γρήγορα, μαζί με το μνημονιακό πολιτικό μπλοκ. Σύντομα η χώρα, μέσα στο 2016, θα ζήσει ανατρεπτικές πολιτικές εξελίξεις, που θα ανοίξουν το δρόμο για να μπει ο τόπος σε δημοκρατική αντιμνημονιακή τροχιά».

Πέτ. Τσ. Αθηναϊκό Πρακτορείο-WWW.AMNA.GR., Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: