Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι: “Είναι ωραίο στο ποδόσφαιρο να παίζεις σε γεμάτα γήπεδα”




Τις σκέψεις του για τον αγώνα της ομάδας του στην Βέροια, αλλά και αυτόν που ακολουθεί με τον ΠΑΟ, το Σάββατο στο Καυτανζόγλειο εξέφρασε ο Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή, Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής.

Αναλυτικά είπε:

-Σεμπαστιάν, ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι περιμένει την ομάδα το Σάββατο στο Καυτανζόγλειο, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Πώς περιμένεις εσύ αυτή την αναμέτρηση;

“Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς όλοι μας γνωρίζουμε πως ο ΠΑΟ είναι μία απ’ τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, όμως το πιο σημαντικό δεν είναι ο αντίπαλος, αλλά τι κάνουμε εμείς ως Ηρακλής. Πιστεύω ότι αν έχουμε καλή οργάνωση και αν παίξουμε συγκεντρωμένα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά για την ομάδα μας”.

-Θεωρείς ότι με τη δυναμική παρουσία του κόσμου, ο Ηρακλής θα έχει τον «πρώτο λόγο» το Σάββατο;

“Ναι, βέβαια. Εμείς έχουμε πάντα πολύ κόσμο στο πλευρό μας και σίγουρα το Σάββατο περιμένουμε την πολύτιμη βοήθειά τους. Είναι ένα ντέρμπι, και αυτό είναι το ωραίο στο ποδόσφαιρο. Να παίζεις σε γεμάτα γήπεδα και να απολαμβάνεις την ατμόσφαιρα. Θέλουμε τους οπαδούς μας να είναι εκεί, είναι η δύναμή μας”.

-Τι πρέπει να προσέξει σ’ αυτόν τον αγώνα ο Ηρακλής; Ποιά στοιχεία χρειάζεται να έχει η ομάδα για να πάρει αυτό που θέλει, δηλαδή τη νίκη και τους βαθμούς;

“Θέλει μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας, διότι ο αντίπαλος διαθέτει έμπειρους και πολύ επικίνδυνους παίκτες, κυρίως στην μεσοεπιθετική γραμμή. Από την άλλη, είδαμε όλοι τι έγινε στη Λεωφόρο και διακόπηκε ο αγώνας, οπότε είναι λογικό τώρα ο ΠΑΟ να θέλει ακόμα περισσότερο τη νίκη και τους βαθμούς. Αυτά όμως είναι στη θεωρία. Αν ο Ηρακλής παρουσιαστεί έτοιμος, αποφασιστικός και με σωστό πλάνο στο παιχνίδι, νομίζω δεν θα αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα και θα φτάσουμε στο στόχο μας, δηλαδή τη νίκη.

-Όσον αφορά τον αγώνα της Βέροιας; Πώς έζησες αυτό το παιχνίδι;

“Η Βέροια είναι μία καλή ομάδα, όμως το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό, δεν είχε πολλές και καλές ευκαιρίες από τις δυο ομάδες. Και εμείς και οι αντίπαλοί μας, είχαμε ως κύριο μέλημα, να αποφύγουμε τα λάθη. Πιστεύω ότι όποιος έκανε το πρώτο λάθος, θα έδινε την ευκαιρία στον άλλον να πάρει τη νίκη”

–Είναι κέρδος ο βαθμός εκτός έδρας ή όχι;

“Κοιτάξτε, αν είχαμε ακόμα 4-5 βαθμούς, θα σας έλεγα ότι και ο βαθμός που πήραμε είναι σημαντικός. Όμως τώρα, που η ομάδα δεν βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, θα πω πως δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, αυτό που θέλαμε. Εμείς πρέπει να παίρνουμε μόνο νίκες, είτε εντός, είτε εκτός έδρας”.

Στο αγωνιστικό επίπεδο το θετικό για τον Ηρακλή είναι πως στην διάθεση του Νικου Παπαδόπουλου είναι πλέον ο Κοστίν Λάζαρ. Ο ρουμάνος μέσος έκανε κανονικά προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και ουσιαστικά υπολογίζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: