‘Ολα τα σενάρια στο τραπέζι από τον Γιάννη Αλαφούζο




Όλα τα σενάρια περνούν από το μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού μετά τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», που οδήγησαν στη μη τέλεση του μεγάλου ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων.

Από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου διέρρευσε ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της παραίτησης, αν και υπάρχουν αρκετοί από τους στενούς του συνεργάτες που προσπαθούν να τον πείσουν να μην προβεί σε τέτοια ενέργεια.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει επανειλημμένα καταδικάσει τέτοιες συμπεριφορές και κανείς δεν μπορεί αυτή την ώρα να προδικάσει τι θα κάνει και ποια θα είναι η τελική του απόφαση. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη ανάμεσα στο διοικητικό ηγέτη των «πρασίνων» και τους άμεσους συνεργάτες του, Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο, προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Οι παράγοντες του «τριφυλλιού» δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη, ιδιαίτερα μετά τις επαφές που είχαν στη διάρκεια της εβδομάδας με τους οργανωμένους και μετά τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν από την πλευρά τους ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: