«Μήλον της Εριδος» ένα γραφείο στη Βουλή




Μετά την συντριπτική του ήττα στις εκλογές του Ιανουαρίου και την “εξαφάνισή” του από την εκλογική διαδικασία του Σεπτεμβρίου, σε «μήλον της Εριδος» έχει μετατραπεί το γραφείο που διατηρεί ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου στη Βουλή.

Βρίσκεται σε… προνομιακό σημείο (απέναντι από την είσοδο της Ολομέλειας και ελάχιστα μέτρα μακριά από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών).

Όπως γράφει το “Εθνος”, το γραφείο καλοβλέπει ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος, όμως, μάλλον θα μείνει με την… όρεξη.

Σε κάθε περίπτωση τα χωροταξικά θέματα στη Βουλή θα λυθούν μετά την εκλογή νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας: αν εκλεγεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τότε θα μετακομίσει στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ (στον πρώτο όροφο), οπότε θα μείνει κενό το γραφείο που διατηρεί στο ισόγειο ως πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Σε περίπτωση που ο κ. Παπανδρέου μετακομίσει από το τωρινό του γραφείο, δεν αποκλείεται να κατευθυνθεί εκεί ο Αντ. Σαμαράς. Ωστόσο, αν εκλεγεί άλλος πρόεδρος της ΝΔ, η υπόθεση μπερδεύεται.

Ο κ. Μεϊμαράκης θα διατηρήσει το γραφείο στο ισόγειο, ο Αντ. Σαμαράς θα μετακομίσει έτσι κι αλλιώς σε καινούργιο γραφείο και ο νέος πρόεδρος θα στεγαστεί στον πρώτο όροφο…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: