Γιατί οι ελληνικές αρχές δεν έχουν συλλάβει ακόμα τον Σώρρα;

Δεν είναι ο πράκτωρ ...007. Είναι ο Αρτέμιος Σώρρας, κατά φαντασία "τρισεκατομμυριούχος"...Δεν είναι ο πράκτωρ ...007. Είναι ο Αρτέμιος Σώρρας, κατά φαντασία "τρισεκατομμυριούχος"...

Η υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα, με τα «τρισεκατομμύρια» των ονείρων του, έχει έρθει στην επιφάνεια, περισσότερο από ποτέ. Έναυσμα για την εκ νέου ενασχόληση των μέσων είναι η σύλληψή του την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από μήνυση που κατέθεσα στο αστυνομικό τμήμα Ρόδου για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου. Το ερώτημα είναι γιατί η ελληνική δικαιοσύνη και οι αρχές δεν έχουν επέμβει ακόμη για την ουσία της υπόθεσης. 

Για όσους γνωρίζουν τη συμπεριφορά του πατρινού, κατά φαντασία μεγιστάνα, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Από τότε που εμφανίστηκε, μαζί με τον πρώην πρόεδρο της οργάνωσής του και ισχυριζόταν πως πούλησε τεχνολογία διαστημικών καυσίμων στον Ομπάμα, όποιος έκανε κριτική και ερευνούσε την υπόθεση, δεχόταν το χειρότερο βρίσιμο της ζωής του. Δεν θέλω να το συνδέσω με επάγγελμα, γιατί δεν ξέρω πως βρίζουν στη λαχαναγορά, στην ιχθυόσκαλα, οι ναύτες, οι νταλικέρηδες κ.α. αλλά το σίγουρο είναι ότι στο βρίσιμο ο Σώρρας διαθέτει φαντασία. Φαντασία διαθέτει και στα λεφτά όμως…

Βίντεο. Οι «ευχές» του Σώρρα και των οπαδών του προς το δημοσιογράφο κ. Φουρλά του Mega Κύπρου.

Πλέον αναπολώ εκείνες τις «ωραίες» εποχές που οι οπαδοί του Σώρρα απλά υποστήριζαν ότι δεν υπάρχω. Ήμουν τάχα ένα ψεύτικο προφίλ των μυστικών υπηρεσιών. Τώρα που είναι σίγουροι ότι υπάρχω, ακούω ότι δουλεύω για το Sorros, τη νέα τάξη πραγμάτων,τη CIA, την ΕΥΠ, τους Εβραίους, τους Μουσουλμάνους, δεν είμαι γιατρός, είμαι άσχημος, φοράω γυαλιά, είμαι υπέρβαρος. Αν ξέχασα κάποια να με συγχωρέσουν οι υβριστές μου. Στη συνέχεια, αφού δεν σταματούσα να παρουσιάζω στοιχεία, με έκαναν «μασόνο», «πράκτορα» και «ανθέλληνα». Αυτά τα τρία συνήθως πάνε μαζί στο λεξικό Merriam-Webster – Sorras.

Θεωρώ ότι οι οπαδοί της οργάνωσης Σώρρα έχουν ποτιστεί με τόσο μίσος εναντίον μου που έχουν σταματήσει να πιστεύουν ότι είμαι άνθρωπος! Σε λίγο θα λένε ότι είμαι από συνθετικό DNA και δεν έχω έρθει από τον Σείριο σαν και αυτούς. Αλλά πόσο αντιδεοντολογικό εκ μέρους μου να ξεχνάω. Αυτά τα λένε ήδη!

Όταν όμως φτάνει στο σημείο κάποιος να σε βρίζει χυδαία κάθε μέρα, να θίγει την προσωπική και επαγγελματική σου υπόσταση, αλλά κυρίως να αναφέρεται σε νεκρούς ανθρώπους και να τους χρησιμοποιεί σε άθλια σχέδια απαξίωσης, τότε ξεπερνάει την κόκκινη γραμμή. Τρία χρόνια μετά τα πρώτα υβριστικά λασπολογήματα, και αφού αρκετοί πρώην οπαδοί του μου έχουν ζητήσει συγνώμη, αβρότητες όπως «ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΛΕΒΙ» πρέπει να θεωρούνται ευχές.

Το μεγάλο ερώτημα όμως δεν είναι γιατί ένας αρθρογράφος μηνύει τον επί χρόνια υβριστή του. Το ερώτημα είναι γιατί οι ελληνικές αρχές δεν τον έχουν «μαζέψει» έως σήμερα. Δεν χρειάζεται να γίνει κανείς οικονομολόγος για να καταλάβει ότι το παρακάτω χρεόγραφο που έστειλε ο Σώρρας στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για να αγοράσει τις 4 μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες, είναι πλαστό. Είναι τόσο πλαστό και τόσο άσχημα φτιαγμένο που αν το χρησιμοποιήσεις για να πουλήσεις μπαρμπούνια, αυτά γίνονται μαρίδες! 

Εικόνα 1. Αντίγραφο από τη Βουλή των Ελλήνων, του από 19 Ιουνίου 2014 κοινοποιούμενου πλαστού χρεογράφου για την αγορά των ελληνικών τραπεζών από το Σώρρα.

SORRAS-RODOS-Delmar01 SORRAS01-RODOS

Το παραπάνω έγγραφο έχει σταλεί στις περισσότερες από τις ελληνικές αρχές. Είναι ένα ψεύτικο χρεόγραφο, που εμπεριέχει το υποτιθέμενο χρέος του δικηγορικού συλλόγου της Washington προς τον πρώην δικηγόρο Stephen Louis Wozny (βλ. «Ο Stephen Louis Wozny “καίει” το Σώρρα, τους οπαδούς του και τις ελληνικές αρχές» – http://mignatiou.com/2014/03/o-stephen-louis-wozny-kei-to-sorra-tous-opadous-tou-ke-tis-ellinikes-arches/)

Πριν περίπου 15 χρόνια, ο Wozny αποφάσισε ότι το όνομα του είναι trademark και προσπαθούσε να χρεώσει τη χρήση του ονόματος του μόλις 500.000 δολάρια για κάθε φορά που κάποιος το ανέφερε. Λόγω των πρακτικών του διαγράφηκε από το δικηγορικό σύλλογο της Washington και του ζητήθηκε να δει ψυχίατρο. Η απόφαση διαγραφής του δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και στο περιοδικό του δικηγορικού συλλόγου. Για αυτές ακριβώς τις δημοσιεύσεις, και επειδή όπως προείπαμε το όνομα του είναι και καλά trademark, ζήτησε με τιμολόγιο από το δικηγορικό σύλλογο της Washington ένα ποσό κοντά στα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια! Ο δικηγορικός σύλλογος του απάντησε ότι δεν του χρωστάει το παραμικρό και τον παρέπεμψε στο ανώτατο δικαστήριο για διαγραφή.

Ο κομπιναδόρος όμως παρά την απόφαση του δικαστηρίου και την ανακοίνωση του δικηγορικού συλλόγου, εξέδωσε μονομερείς διεθνείς συναλλαγματικές σε βάρος του συλλόγου, τις έκοψε σε κομμάτια και άρχισε να τις εμπορεύεται. Άρχισε να διακινεί δηλαδή κουρελόχαρτα, που δεν είχαν την παραμικρή αξία, και έναντι αντιτίμου εκχωρούσε ποσοστό από το δικαίωμα είσπραξης των ανύπαρκτων 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Και όλα αυτά γιατί το όνομα του ήταν trademark… σαν την coca cola…

Αυτά είναι τα «αμερικάνικα ομόλογα των 600 δις» του Σώρρα. Ένα τέτοιο παλιόχαρτο έστειλε στις ελληνικές αρχές και στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για να αγορά των τραπεζών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΤΧΣ έστειλε το «χρεόγραφο» στην Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία διαπίστωσε την πλαστότητα του και το έστειλε στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Ακριβώς της ίδιας προέλευσης είναι και τα υπόλοιπα «χρεόγραφα» που κυκλοφορεί ο Σώρρας και τα οποία διατηρώ σε αντίγραφα από τις αμερικάνικες αρχές για να τα θαυμάζω.

Όταν όμως ένας αρθρογράφος, που αποτυπώνει τις σκέψεις, τις απόψεις και την έρευνα του στο διαδίκτυο σε λέξεις, καλεί το αμερικανικό υπουργείο οικονομικών και λαμβάνει την απόλυτη απάντηση πως τα «χρεόγραφα» αυτά δεν είναι υποχρέωση του αμερικανικού δημοσίου, αλλά είναι πλαστά, το ερώτημα παραμένει: Οι ελληνικές αρχές γιατί καθυστερούν; Ο απλός πολίτης που στην καθημερινότητά του δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα πως μπορεί να προστατευτεί από μια τόσο καλά στημένη κομπίνα που στόχο έχει τα χρήματα, τη ψήφο και την εξάρτησή του σε ιδεολογίες που δεν τιμούν την ανθρωπότητα με την ύπαρξή τους; Αν ο απλός πολίτης με εκτελέσει, γιατί έχει πειστεί ότι εγώ είμαι υπεύθυνος για την καθυστέρηση καταβολής των χρημάτων που θα έσωζαν την οικογένειά του, μήπως θα είναι αργά;

Εικόνα 2. Η απάντηση του Richard Delmar, συμβούλου στο γραφείο του γενικού επιθεωρητή του αμερικανικού υπουργείου οικονομικών.

SORRAS-RODOS-Delmar01

Θύμα του «τρολαρίσματος» των φανατικών οπαδών του Σώρρα έχει πέσει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη του στον «Ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου, όπου παρευρισκόμενη άρχισε να του λέει για τα «παγκόσμια καταπιστεύματα» και τα τετράκις εκατομμύρια που δικαιούμαστε από τη συνθήκη του Bretton Woods…

Αν και αυτό δεν αρκούσε για την ελληνικό πολιτεία, τη δικαιοσύνη και τις αρχές για να επισπεύσουν τον έλεγχο των πλαστών χρεογράφων, που υποστηρίζει ότι κατέχει ο Σώρρας, δεν ξέρω τι ακριβώς θα πρέπει να γίνει. Μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου από έναν αρθρογράφο σίγουρα δεν είναι αρκετή.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*