Ριχτείτε στη μάχη της αλήθειας, ζήτησε ο Τσίπρας από τους συνεργάτες του




Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τους στενούς συνεργάτες του, κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, να μην ασχολούνται με όσους θέλουν να καθυστερήσουν, όπως είπε, τις εκλογές, και να ριχτούν «στην μάχη της αλήθειας» επικεντρωμένοι μόνο στην κατάθεση του κυβερνητικού προγράμματος.

Σε σύσκεψη που έγινε το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, συζητήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, θέματα προετοιμασίας του κόμματος για τις επικείμενες εκλογές, άρχισαν να σχεδιάζονται οι περιοδείες του Αλέξη Τσίπρα σε όλη την επικράτεια, η συγκρότηση των ψηφοδελτίων του κόμματος και η εκλογική τακτική.

Ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται μεταξύ άλλων να είπε:

«Μην ασχολείστε με τα τεχνάσματα καθυστέρησης των εκλογών. Αυτά έχουν κοντά ποδάρια και ο κόσμος καταλαβαίνει. Εμείς τώρα στη μάχη. Μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας. Να καταθέσουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα της Αριστεράς για την επόμενη τετραετία. Το μόνο πρόγραμμα που μπορεί να βγάλει τον τόπο από την κρίση με το λαό μας όρθιο. Αυτό είναι τώρα το δικό μας καθήκον. Προχωράμε μπροστά, ανοίγουμε δρόμους».

Στη σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου συμμετείχαν οι Νίκος Παππάς, Αλέκος Φλαμπουράρης, Όλγα Γεροβασίλη, Νίκος Βούτσης, Χρήστος Μαντάς, Δημήτρης Βίτσας, Γιάννης Μπαλάφας, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Νάσος Ηλιόπουλος.

ΚΥΠΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΘΗΝΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: