Το χατίρι των πιο ακραίων μνημονιακών κύκλων της Ευρώπης προσπαθεί να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητώντας την απομάκρυνση του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, καταλόγισε σε οξεία του δήλωση στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργό, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει ανεβάσει τους τόνους και διατηρεί «ζωηρή» δημόσια παρουσία, κάτι που ενδεχομένως σχετίζεται με τα φερόμενα ως σχέδιά του να διεκδικήσει την αρχηγία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Φλαμπουράρης έκανε λόγο για «θράσος» του Κυριάκου Μητσοτάκη, προσθέτοντας σε υψηλούς τόνους, ότι δεν ξέρει για τις κινήσεις των λογαριασμών στο εξωτερικό του κ. Γκίκα Χαρδούβελη, καλώντας τον υπό τη μορφή ερωτήματος, να ρωτήσει τον κ. Σαμαρά, «για να μάθει ο ίδιος και να ενημερώσει και τον ελληνικό λαό που υποφέρει».

Τέλος, ο Αλέκος Φλαμπουράρης διερωτάται, αν η ΝΔ στηρίζει τη διαπραγμάτευση και επισημαίνει: «Ψηφίζει τα νομοσχέδια για την ανθρωπιστική κρίση, την πρώτη κατοικία και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές;» Ας απαντήσουν με σαφήνεια, ζητά από τη ΝΔ ο υπουργός Επικρατείας.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: