Η Χρυσή Αυγή έκανε εμφάνιση στην Αστόρια




Προκάλεσαν με την παρουσία τους και μόνο, τα δημοκρατικά αισθήματα των ομογενών της Νέας Υόρκης, μέλη αντιπροσωπείας της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, που εμφανίστηκαν λαθραία στην Αστόρια.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τον ευρωβουλευτή Γιώργο Επιτήδειο και τον Μιχάλη Γιαννόγκωνα, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ναζιστικής οργάνωσης.

Παρά τις πομπώδεις ανακοινώσεις της Χ.Α., τα μέλη της αντιπροσωπείας πέρασαν σχεδόν απαρατήρητα. Οταν έγινε γνωστή η παρουσία τους, οι ομογενείς τους αγνόησαν και τους γύρισαν την πλάτη.

Μάλιστα επέλεξαν να επισκεφθουν το ναό της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου για να φαίνεται΄στις φωτογραφίες ότι τους υποδέχθηκε …λαός. Οι ομογενείς πιστοί δεν κατάλαβαν καν ποιοί ήταν οι …κύριοι.

Το βράδυ της Κυριακής εμφανίστηκαν απρόσκλητοι σε εκδήλωση για την ονομαστική εορτή γνωστού επιχειρηματία της Νέας Υόρκης και ειδικά ο κ. Επιτήδειος -όνομα και πράγμα- αυτοσυστηνόταν ως “Ελληνας ευρωβουλευτής” χωρίς να αναφέρει το κόμμα που αντιπροσωπεύει. Προφανώς θα ντρέπεται ότι αντιπροωπεύει τους Ελληνες ναζί στη Νέα Υόρκη.

Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής και είναι στιγμιότυπο από τη μικρή συγκέντρωση της ναζιστικής οργάνωσης, σε χώρο στο Long Island City.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: