Μια υπέροχη βραδιά με την διάσημη ελληνίδα καλλιτέχνη, Άννα Βίσση, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έλληνες και κύπριοι ομογενείς που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο “Ecostage”, στην πόλη τη Ουάσινγκτον, την Ημέρα της Γιορτής του Πατέρα (Κυριακή 15 Ιουνίου).

Η φαντασμαγορική εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά της 8:00 το βράδυ, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του νυχτερινού κέντρου, με τραπέζια, καρέκλες, καλό φαγητό και όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις προκειμένου ο κόσμος που συγκεντρώθηκε εκεί να απολαύσει μια γνήσια ελληνική βραδιά (Mpouzoukia Style).

Η ομάδα του Utopia DC, που είχε αναλάβει την διοργάνωση της εκδήλωσης, είχε προβλέψει κάθε λεπτομέρεια. Ο εντυπωσιακός φωτισμός, οι τεράστιες οθόνες, οι καπνοί και η άψογη ποιότητα ήχου σε συνδυασμό με την εκρηκτική παρουσία της Άννας Βίσσης και των υπολοίπων καλλιτεχνών που βρέθηκαν στη σκηνή μαζί της, κατάφεραν να απογειώσουν την διάθεση των παρευρισκομένων, με αποτέλεσμα λίγη ώρα μετά την έναρξη της συναυλίας ο όλος ο κόσμος να έχει γίνει μια τεράστια παρέα που χόρευε και τραγουδούσε μαζί με την αγαπημένη του καλλιτέχνη.

Εντυπωσιακές κοπέλες με καλλίγραμμα σώματα προσέφεραν λουλούδια στους πελάτες του μαγαζιού, και αυτοί με τη σειρά τους δεν σταμάτησαν καθ’ όλη την διάρκεια της συναυλίας να ραίνουν την ελληνίδα τραγουδίστρια με γαρύφαλλα.

Η Άννα Βίσση σε εξαιρετική διάθεση, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι μια αυθεντική καλλιτέχνης που ξέρει να κάνει τον κόσμο να περνάει καλά. Ευχάριστη και επικοινωνιακή, δημιούργησε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην πίστα του μαγαζιού μια αμφίδρομη σχέση με το κοινό της και όσο η ώρα περνούσε η ατμόσφαιρα γινόταν εκρηκτική.

Το προσωπικό του νυχτερινού κέντρου αν και δεν είχε την εμπειρία από τέτοιου είδους διασκέδαση, επέδειξε υψηλό επαγγελματισμό, καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες των πελατών του μαγαζιού. Το άψογο service, το φιλικό περιβάλλον και οι ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρονταν ικανοποίησαν και τους πιο απαιτητικούς.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση σηματοδότησε μια εντυπωσιακή αρχή για την ομάδα του Utopia DC και προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον της ελληνικής κοινότητας στην ευρύτερη περιοχή, για τις επόμενες εκδηλώσεις. Η ομάδα του Utopia DC, απαρτίζεται από νέα παιδιά ελληνικής καταγωγής που έχουν βάλει στόχο να τονώσουν τις σχέσεις των μελών της ελληνικής κοινότητας στην Ουάσινγκτον αλλά και να προβάλλουν κάθε πτυχή της Ελλάδας στις ΗΠΑ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: