Αρχισαν να ξυπνούν οι ναζί της Χ.Α.




Την ανεξαρτοποίηση του ανακοίνωσε με επιστολή που έστειλε σήμερα προς τον Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο βουλευτής Λάρισας της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

Σημειώνεται ότι για τον κ. Αλεξόπουλο όπως και για άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχει ζητηθεί η άρση ασυλίας του καθώς ελέγχονται από τη δικαιοσύνη για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Αλεξόπουλος, «μετά τα που στοιχεία αποκαλύφθηκαν για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής τα οποια εγώ δεν γνώριζα, δεν μπορώ να ανήκω πλέον σ΄αυτό το κόμμα».

Να σημειωθεί ότι την Περασμένη Πέμπτη όταν ξεκίνησαν οι συνεδριάσεις της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για την επεξεργασία της δικογραφίας επί της οποίας οι ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση ζητούν να αρθούν οι ασυλίες όλων των μελών της ΧΑ, ο βουλευτής ανέφερε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με όσα καταγράφονται στο ανακριτικό υλικό.

Σε κάθε περίπτωση, οι διώξεις φαίνεται ότι ενεργοποιούν διασπαστικές δυνάμεις με αποτέλεσμα εκείνοι που δεν έχουν «ιστορική» σχέση με το κόμμα και με την δραστηριότητά του πριν αυτό μπει στο κοινοβούλιο,  αλλά βρέθηκαν σε αυτό λόγω της εκλογικής του έκρηξης, να επιθυμούν να διαχωρίσουν την θέση τους.

Η συγκεκριμένη διαπίστωση αφορά κυρίως στους βουλευτές επαρχίας και γενικότερα περιοχών στις οποίες η ΧΑ δεν είχε στο παρελθόν καμία αναφορά όπως είναι ο κ. Αλεξόπουλος που εκλέγεται στην Λάρισα.

Χ.Α.: ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

«Η τρομοκρατία του ανθελληνικού καθεστώτος κατά της Χρυσής Αυγής, οι δολοφονίες και οι απειλές φυλάκισης όλων των βουλευτών, ήταν λογικό να μετατρέψουν έναν απλό άνθρωπο σε συκοφάντη και σε προδότη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Λάρισας της Χ.Α., Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου .

Η Χρυσή Αυγή τον καλεί «να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό, στα εκατομμύρια των πολιτών που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή ως μοναδική ελπίδα αναγέννησης της Ελλάδος απέναντι σε ένα σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς». «Πριν την Ανάσταση πάντα υπάρχει ένας Ιούδας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: